• SETARE LIMBA _
Your search results

Servicii oferite

1. Inchirierea / Vanzarea spatiului
2. Urmarirea fluiditatii platilor aferente(cheltuieli administrative, plata chiriei )
3. Asistenta in derularea si buna executie a contractului de inchiriere.
4. Asistenta in tot ceea ce priveste mentenanta spatiului(reparatii, renovari, modernizari)
5. Consultanta imobiliara OBIECTIVA!

 

Ghid Vanzare/Cumparare/Inchiriere

A. Proprietar

Esti proprietar si doresti sa iti inchiriezi/vinzi proprietatea? Vrei sa o inchiriezi/vinzi mai repede , la un pret corect, catre un client onorabil? Noi te vom ajuta sa te organizezi in asa fel incat sa perfectam tranzactia in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret insa va trebui sa parcurgem impreuna pasii de mai jos:

Pasul 1: Contacteaza agentia Casa Avantaj Imobiliare si cere-ne suportul. Unul din brokerii nostrii care se ocupa de zona in care se afla imobilul, iti va face o prima vizita la proprietate pentru cunoasterea acesteia si pentru a face o evaluare . In cadrul inspectiei proprietatii, brokerul nostru va face poze pentru a putea promova proprietatea cu imagini si eventual secvente video, si impreuna veti studia actele proprietatii pentru a putea fi consiliat in privinta setului complet de acte de care ai nevoie pentru tranzactie, primind implicit sfatul nostru cu privire la pretul corect al proprietatii.

In cadrul acestui prim pas se semneaza un contract de colaborare in care se specifica drepturile si obligatiile fiecarei parti.

Pasul 2: Brokerul listeaza proprietatea in baza de date a agentiei si incepe procesul de promovare al proprietatii atat catre clientii existenti deja in baza de date cat si catre alti noi potentiali clienti precum si prin canalele specifice de promovare.

Pasul 3: In momentul in care avem un client interesat de proprietatea ta, dupa ce acesta a primit toate detaliile proprietatii si a facut o prima vizionare online a proprietatii, te contactam sa stabilim impreuna o intalnire la proprietatea ta pentru vizionare.

Pasul 4: Clientul s-a hotarat si doreste sa inchirieze/cumpere proprietatea – incepem negocierile finale.

Pasul 5: Finalizam tranzactia prin semnarea contractului de inchiriere/vanzare

Pe intreg parcursul acestui proces brokerii nostri vor fi consultantii tai directi in ceea ce priveste modul in care pregatim proprietatea pentru vizitele cu clientii, prezentarea proprietatii, formarea pretului corect, negocierea finala si organizarea procesului de semnare a actelor.

 

Care sunt costurile tale?

– la inchiriere: consultanta privind impozitul trimestrial catre stat

– la vanzare: taxe notariale

– comisionul agentiei Casa Avantaj Imobiliare, in functie de serviciul prestat: inchiriere/fluiditati plati/mentenanta/vanzare

 

 

B. Chirias/Cumparator

Esti chirias/cumparator si doresti sa inchiriezi/cumperi o proprietate? Nimic mai simplu daca ai ajuns la noi (asa este!). Stim ca e un proces dificil pentru tine insa vom face totul pentru a transforma acest proces intr-o experienta placuta parcurgand impreuna pasii de mai jos:

Pasul 1: Contacteaza-ne si vom stabili o intalnire in cadrul agentiei nostre pentru a ne cunoaste si pentru a contura impreuna dorinta pe care o ai.

Pasul 2: Facem o prima vizualizare a proprietatilor pe site-ul agentiei unde avem toate proprietatile inspectate in prealabil de brokerii nostri si informatiile sunt complete, corecte si insotite de poze. Alegem proprietatile interesante de vizionat si stabilim cand vom face vizionarea efectiva a acestora.

Pasul 3: Vizionam proprietatile selectate impreuna si incercam sa identificam proprietatea idela pentru tine. Daca nu am gasit la prima vizionare continuam procesul de cautare proprietati pana identificam proprietatea potrivita. Nu toate proprietatile aflate in portofoliul agentie sunt listate pe site!

Pasul 4: Am identificat proprietatea ideala – incepem negocierile finale.

Pasul 5: Finalizam tranzactia prin semnarea contractului de inchiriere/cumparare

Pe intreg parcursul acestui proces brokerii nostri vor fi consultantii tai directi in ceea ce priveste alegerea proprietatilor de vizionat, prezentarea proprietatii, vizionarea in prealabil a proprietatilor ce urmeaza a fi vizionate efectiv impreuna pentru a exclude proprietatile care nu se potrivesc profilului cererii tale, negocierea finala si organizarea procesului de semnare a actelor.

 

Care sunt costurile tale?

– valoarea de start contract inchiriere (avans + garantie de buna executie)

– comisionul agentiei Casa Avantaj Imobiliare

 

Onorariul/Comisionul agentiei se achita INTEGRAL, DACA si NUMAI DACA tranzactia se finalizeaza !!